Najde je Naděje???

Najde je Naděje???

Anotace: ve vlaku, bývá smutno...

Vyskoké kopce, travnaté cesty,
prochází životem a plují městy.
Svítící oči, majáky ve tmě,
zvlněné vlasy, kapičky krve.
Hořím, ven vylézt nech mě,
odlétám posté, však zážitky prvé.

:´(

Nauč se číst mezi řádky,
je v ní skryta tuna lásky...
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ah sí, sí seňorita, nina bruja... ma petite magicienne...

16.10.2007 16:40:00 | Já Esther Ruth

:,(keasny co vic rict...

16.10.2007 14:11:00 | vox animi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí