By my love <3

By my love <3

Anotace: By my love

Přeju Ti sny
o krásném setkání dvou lidí
co z přátelství se milují
a nosí naše tváře

Sny o nebezpečně krásné
růži bez trní,
kterou nebojím se Ti podat
a sám zmáčím si ruce v krvi

Přeju Ti sen
o nejsladším marcipánu
i když tuším
že naše přátelství
chutná sladčeji

A nakonec popřál bych
aby Ti měsíc k tomu snění svítil
a ty nemusela se bát
tmy zapomnění
protože na Tebe nejde zapomenout

A stejně jako ten měsíc
já budu stát při Tvém lůžku
a hlídat tvůj klid - MILUJI TĚ <3
Autor Little_princess, 16.10.2007
Přečteno 447x
Tipy 4
Poslední tipující: Santinan Black, Duhová
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné. jsi neobyčejně nadaná.
SadAngelic

23.11.2007 17:36:00 | Němá

krásné

12.11.2007 17:44:00 | Santinan Black

pěěknéé

27.10.2007 02:04:00 | Angee Withwings

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí