za oponou

za oponou

Anotace: původně sloka k hip hop tracku, 2007

v zrcadlení vodních kruhů
skrývá se obraz
našich pokřivených světů,
kde duše prázdno nachází
smutek náš život provází
po boku strachu,
nechceme vidět krásu,
nechceme slyšet pravdu,
nechceme cítit lásku,
stojíme za oponou...
bez potlesku
Autor Kim (Ta samá Kim), 16.10.2007
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím proč, ale toto dílko se mně osobně ze tvé tvorby líbí nejvíc.

09.01.2008 12:21:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí