Okamžik

Okamžik

Anotace: Co hodně bolí je zrada od přítele

Jeden okamžik a jenom chvilka stačí
A svět se s tebou jako na kolotoči točí
Jeden pohled, slyšet hlas
A padáš do hluboké díry zas

Říkáš si sem to já ale blázen
Který jenom tvrdě dopadá na zem
Ale proč jen já sem cítím tak divně?
A životem bez problému kráčí jenom největší svině?

Stačí jedna maličkost či bolest
A já nevím jak životem prolést
Nedokážu mluvit nedokážu se smát
Proč jenom si semnou život musí tak hrát?

Život je svině a není fér
Tak jediné co mi pomůže je revolver
Stisknou spoušť a v klidu umírat
Už nejde to dál jenom předstírat

Tichounce prosíš o pomoc
Ale tvůj přítel tě zradil tak moc
Že není možné jinou cestou jít
Než umřít a dál v nebi možná žít….
Autor M.a.t.y.s.e.k, 16.10.2007
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: Game, Anejet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí