Úděl Zaklínače

Úděl Zaklínače

Anotace: Opravdu jsem normální:), opět původně pro web s tematikou Zaklínače... Zaklínač má těžký život, posuďte sami...

Mistr Zaklínač chodí světem
Čelo má orosené potem
V kostech již cítí stáří
Netuší proč zde ještě život maří

Má přání být obyčejný člověk
Chtěl by poznat jak ho ovládá vztek
Chtěl by lidské pocity mít
Být člověkem a nejen o tom snít

Ale on ví, že to se nestane
Tenhle chtíč z duše s časem odplave
Je těžký úděl Zaklínače
Jeho život má směr jako řeka, co teče

Zaklínač chtěl by být obyčejný muž
Třeba vyjet na lov, v ruce kuš
Ale jeho tužba nemůže se splnit
Zaklínačův hřbet bude se s časem klonit
Autor Santinan Black, 16.10.2007
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:;)

16.10.2007 16:23:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí