Král noci

Král noci

Anotace: No kdo to asi bude????

Král noci

Tu po cestě kráčí ten
Jež temnotou je ošálen
Tu po cestě kráčí král
Jež mocí noci povolán
Trůni ve své temné síni
Vidí naše noční viny
Vždy v obětí temných vln
Pohled jeho chladu pln
Vždy něco z něj přežívá
Rodí se pak umírá
Pokloňte se králi noci
Hřejte se tu v jeho moci
Autor UNDEAD, 16.10.2007
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, Já Esther Ruth, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

óóó

24.10.2007 23:15:00 | Já Esther Ruth

Noc, má až tajemnou moc...

16.10.2007 18:48:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí