Sny jsou jenom chvíle

Sny jsou jenom chvíle

Anotace: :)

Usínám,
Svět se zbavuje své tíže,
V nachu peřin hladce a tiše,
Usínám.

Spánek spravedlivý s oddychem těla,
Sny jsou jako živý
snad noc bude skvělá.

Na očním pozadí,
sny mé zas vyvádí
přepínám sny jako programy,
vidím to přesně bez reklamy.
Někdy jsou to bludy,
když padám do ostudy.
Jindy zas v krátkém čase,
ze sna kvičím jako prase.
Někdy je se lepší neprobudit,
jindy zas chci rychle vzbudit.
Je to vlastně kolotoč příběhů,
které se usnutím dají do běhu.
Ty je neovlivníš jen je vnímáš,
po ránu často děje neshledáš.
Noc je jako kinosál,
ve kterém jsi vždycky sám,
zážitky tu nelze sdílet,
protože sny jsou jenom chvíle.
Autor Ďábel sám, 16.10.2007
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, isisleo, cevert
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))já mám sny ráda..

16.10.2007 20:29:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí