Dáma

Dáma

Anotace: Každá může být dáma ať dělá cokoli :)

Na štíhlém podpatku
Jsou krásné nohy
Krátká sukně na zadku
Jsou to ty sqělé vlohy

Kráčíš pyšně středem
Jdeš jako dáma
Už myslíš předem
Co to bude za pána

S tváří anděla
S hříšnou jiskrou v oku
Slyšíš že se to nedělá
Ale dál pokračuješ v kroku

Je vás tady fůru
Musí tě jít vidět
Tak hlavu vzhůru
Není se za co stydět

Úsměvem okouzlíš
Hned na tebe pán zamrká
Očka přimhouříš
A auto už čeká

Řekneš že jsi uličnice
On vzpomene na svou ex
Ty, že tohle není zpovědnice
Ale že prodáváš sex

Tak uděláš svůj job
Za něj ti zaplatí
Pak na ulici zase hop
Ať se zákazníci neztratí

Ať ženatí nebo osamělí
Každou noc je čekáš
Vdovci nebo rozvedení
Pro peníze k ním spěcháš
Autor soufla, 16.10.2007
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Ishtar, Veru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu je každá z nich OPRAVDOVÁ dáma?

16.10.2007 21:04:00 | Ishtar

Pěkná, jen mi tam nesedí to q u skvělé...

16.10.2007 20:08:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí