Přijď

Přijď

Anotace: ...

Kam se mi jen schováváš?
Proč si pro mně nechceš přijít?
Volám tě... kdepak jsi?
Vem si mě... vysvoboď mou duši!
Prosím, nenech mě tady...
samotnou a utrápenou.
Udělej z nás jedno tělo...
...jednu bolest...
Vytrhni mě z těch spáru,
spáru toho skutečného,
toho světa bolestného,
toho klidu ztraceného,
toho štěstí nenalezeného.
Ber si mě... celou!
Ber si mě... však bez těla!
Daleko od té hnijící zlosti,
daleko od hořké pachuti tlukotu,
tlukotu srdce žijícího...
Nech tady mou kuži,
mé svaly a kosti!
Nech tady ty zbytky rudé,
od krve ušpiněné,
od krve značící blaženost,
značící vysvobození,
od krve čisté jako nevinnost,
nevinnost smrti - Tebe!
Pojď... a polib mou duši,
pohlaď ji a naplň...
Naplň lektvarem ohnivým,
klidem... avšak ďábelským!!!
Autor boruvka, 17.10.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí