Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Mé bývalé nejlepší kamarádce. Prožily jsme bezvadné dětství. Pak se ale něco pokazilo...

Co se to stalo?
Kde je to veliké pouto,
co bylo mezi námi
a doprovázelo nás cestami?

Dokázaly jsme se smát,
i neuvěřitelným blbostem.
Teď už nemůže se to stát,
brzy z toho vyrostem.

Kam asi zmizelo,
to kamarádství velké?
Přece se nesmrsklo
na pouhé věty krátké.

Ostatním jsem říkala,
že nechápou nic.
Teď jsem ale poznala,
že na věky není nic.

Bylo to moc krásné,
myslela jsem, že bezmezné.
Však teď už je mi jasné,
každá svíčka někdy zhasne.

Je mi moc líto,
že nebavíme se víc.
Každá hrajem jinou hru.
Už asi nesejdem se víc.

Doufám, za pár let,
až budem mít každá jiný svět,
se po čase sejdeme
a vzpomínat na dětství budeme.
Autor SlyDog, 17.10.2007
Přečteno 510x
Tipy 3
Poslední tipující: Duhová, xxx xx s
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nejsi v tom sama..z té spusty lidí co já jsem znala mi zbyli 4...a jiní přicházejí a odcházejí...máš to krásně napsane a je v tom vyryto cosi víc než jenom slova...:)

21.10.2007 20:36:00 | Duhová

Moc pěkný, jsou v tom vystiženy mé momentální pocity.Achjo...

17.10.2007 15:38:00 | Franceska.Darness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí