Vyznání mému krysaři

Vyznání mému krysaři

Anotace: :-)

Jsi Krysař,
Který krysy táhne,
Vrah můj,
Který po mně prahne,
Zlom můj,
Který zmrazí led,
Nejúčinnější můj jed,
Srdeční sval,
Jež se stáhne
Při pohledu na Tebe,
Do země jej zakopu
A raděj sleduji nebe…

Sklo jsi ostré v inventáři,
Pohlednice skrytá v diáři
A neskončí to zas tak snadno,
Zahřej mě, teď mi je chladno..

Jsi skvost, za což se trochu stydím,
Toužím po něm, když jej vidím
A rozpomínám se v Tobě –
A budu, zaživa i v hrobě!
Autor Ammazonic, 17.10.2007
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Pišák, Bíša, blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé..

17.10.2007 23:16:00 | Pišák

Hmm...

17.10.2007 18:18:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí