Kruhy pod očima

Kruhy pod očima

Anotace: Někteří mladí lidé neví jak správně žít

Absťáky ti kreslí něžné kruhy
pod očima
Sněhové vločky drsně hladí
po obou tvářích
na místo lidských dlaní
Konečně jsi sama sebou
No to to trvalo
A večer děsí víc než
Erbenova balada
Stíny houstnou a tančí kolem tebe
ve spirálách jak jen oni dokážou
Máš med v podpaží a je ti zima
Otáčíš se...Zmatená...
Umět se tak modlit
Ty chudinko
Lituješ sama sebe
a slova se trousí po chodníku
jako opilá
Ulice se ti směje a požírá tvé kroky
skoro jako obluda z pohádek
Hladově zírá jen se na tebe vrhnout
Je ti špatně
Trpíš závratí a božskou samomluvou
A najednou nejde už nic
Přemýšlet, ani utíkat, ani stát na místě
dokonce ani umřít
Jsi sama...Otočená do sebe
A absťáky ti kreslí něžné kruhy
pod očima
Autor maisho, 17.10.2007
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: atty
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

perfektní, no comment

15.11.2007 20:13:00 | atty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí