A pak už není nic

A pak už není nic

Anotace: Poslední myšlenky pár minut po výstřelu

Nic mě nenapadá
V mozku mám prázdno
jak po výstřelu z devítky
Psí víno se zákeřně
obtáčí kolem mého čela
Cítím hořkou chuť podzimu
na olíbaných rtech
Ruce zebou
Myšlenky bolí
Už nevím co jsem chtěla a nechtěla
Není to vlastně jedno?
Ve schránce čeká pár letáků
a dopis
Píšeš mi z druhého břehu
Slunce je modrý
A já jsem moc ráda, že se ti tam líbí
Někdo zhasíná jednu žárovku za druhou
až do úplné tmy
Po slepu se nutím do čtení
Bojím se být sama
Ruce zebou ještě víc
Usínám?
Nejspíš jdu za tebou...
Autor maisho, 17.10.2007
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: atty, Elizabeth-Lili, christiana včera neusnula
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky se mi to líbí, moc silné a smutné, však víš, celkově zanechala dojem

15.11.2007 20:04:00 | atty

ty jsi ale smutná

17.10.2007 19:54:00 | christiana včera neusnula

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí