Jen kousek velde tebe jít

Jen kousek velde tebe jít

Anotace: :)

Jen kousek vedle tebe jít
ke mně, miláčku, se vrať.
Tak budu k tobě blíž.
Ó, nech to být, Pane, nech to být.

Do sadu půjdu jen já sám
na každém kroku číhá klam.
Kdo růží chce, musístisknout trn.
Tak nech to být, Pane, nech to být.

Zahrada lásky sladká je samý pýr
zvadlá je růže a hluboko vězí trn.
Když po cestách mám kráčet sám
pak nech to být, Pane můj, jen k tobě výš.
Autor Sinister, 17.10.2007
Přečteno 350x
Tipy 8
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Ishtar, Elizabeth-Lili, Thesssinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká...podle mě má hloubku je to vážně pěkné
jo a děkuju ale srdce a mozek se mi momentálně překrývají

18.10.2007 07:37:00 | Hagiela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí