Vlastnosti

Vlastnosti

Anotace: Výplod 4 lidských vlastností:))

Jsem rozprouděná řeka,
co Tě tolik podráží.
Ta co Ti chrání život,
když ti na tom záleží.
Jsem neústupná věž,
"Dobrý den, tady lež."

Jsem ta, co štěstí rozdává,
značka: křehké!
Nauč se mě první dávat,
pro druhé to bude lehké.
Jsem zklamaných i šťastných dvojic páska..
"Dobrý ten, tady láska."

Jsem ten,
co jako snícího tě sráží,
ten co někdy pomáhá,
však rozum často ruší.
Když se zlobím jsem všehodruhý vrah,
"Těší mě, já jsem strach."

Jednou máš nazbyt radost,
a příště.. nic!
Nemáš mě rád za tu odpornou vlezlost,
někdy mě chceš víc.
Jsem výtržník a rváč.
"Vítá tě tvůj milý pláč.."

Všichni "my" tě přivítáme,
a klidně si to nemusíš přát.
Z hloubi duše vylítáváme,
a můžeš či nesmíš (jak kdy) řvát.
Tak vydrž, hned nás budeš mít..
Autor Thesssinka, 17.10.2007
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt krásný, takhle by to nikdo nenapsal... Jen tak dál...

15.08.2008 12:03:00 | Dakotka3

:o)

17.10.2007 23:59:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí