Štěkavá

Štěkavá

Anotace: nespavá a třímavá.

štěkavý nářek smíchu
množina modliteb
pronášených v šálkoprázdném tichu
velmi trhaně.

nespavost vtělená
zrozena, ne stvořena
bídně oděna
v chomáčcích matně notujícího dýmu.

Sluje
mocných bezmocností
a nádechemm slonové kosti
- cosi mezi cinknutím a ránou -
když ráno daleko a večer nikde.

V ruce třímám
pozvánku do vesmíru
nezalepenou obálku
s vlastním parte.
Autor Franti, 17.10.2007
Přečteno 312x
Tipy 7
Poslední tipující: adida, fialová, spare, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v šálkoprázdném tichu.. bez podšálkového smíchu;o)..

18.10.2007 11:26:00 | fialová

Skvostné obraty!

18.10.2007 00:03:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí