Veřejné soukromí

Veřejné soukromí

Anotace: ...ach ty spolubydlící...a jejich spousta přátel co u nás existují...

na dveřích domečku
napsáno soukromé
a přesto "MOTEL!
ustajte se
ubytujte
jako doma
a moje malá realita
přesune se
ve sdílených prostorech
někam uvnitř
do mojí hlavy
kde bude se tisknout
k stěnám
mého malého vězení
ve velkém domě
je můj
přesto není
s pocitem stromů
hostících spínající břečťan
vás vítám
Autor Jats, 17.10.2007
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poněkud to zavání dojmem, že když jsi to psala, myslela sis, že jsi tekutá.

18.10.2007 20:08:00 | PUERO

huh, něco mi to připomíná... :)

17.10.2007 21:21:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí