Zabít barvy

Zabít barvy

Anotace: Vlastnosti mi vlastní ubíjí život můj, po smrti na mě pamatuj!

Mlha se zvedá
vykukuje modré nebe,
duše je bledá
a okupuje tebe.

Takhle to nenechám
vybarvím si tě do zlatožluta
pro zlost všem ozvěnám
jsem nelítostně krutá.

Nedozírné obzory jsou
zahrady mého smutku
vane v nich smutnou
písní, vítr dobrého skutku.

Položím se do mokré trávy
krutost mě tichou rosou smáčí.
Všechen čas teď tady trávím
vztek a zloba vedle mě kráčí.

Slzy co leží na polstáři
a krev, co se nevpíjí
bezvládné tělo se zas tváří
že mrtvé, přec ho stále zabíjí.
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí