Spi, dnes naposled

Spi, dnes naposled

Anotace: Dobrou noc, miláčku...od ďábla

Krásný večer
hvězdy svítí
kdo by brečel jsou jak postpůlnoční kvítí.

Dobrou noc
kočka mňouká
Tik...půlnoc
ať je nekonečně dlouhá.

Noční můry
ať tě zpodpostele nestraší
vodní stvůry
nebo neposední raraši.

Spi klidně
až zbledne tvoje tělo
jak bídně
vypadá, když odumřelo.
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm....je taková zvláštní... ale to se mi na ní líbí...

18.10.2007 15:21:00 | Já Esther Ruth

Umírám
mé telo v hrobě leží
Že tě přezírám?
Vždyť to je to o co tu běží!

18.10.2007 14:31:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí