Výlet

Výlet

Anotace: je nebezpečné

Noční výlet byl dokonale stvořen
přišla hodina, kdy musel být zbořen.
jenž obávala jsem se, ne měla jsem strach,
že karty se otočí a zbude jen prach.

Chodíme po dost tenkém ledě,
cestou domů jsem to viděla bledě.
Ptal jses zda naposled to není,
já nevím... jsem jiného paní!!!

Nechceš zasahovat do mého žití,
říkáš : Je to horší než bití.
Máš svoji paní, já svého pána
přemýšlím zda láska je mám přána...
Autor juddy, 18.10.2007
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda to je zapeklitý zádrhel.

18.10.2007 14:25:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí