Ústrety

Ústrety

Anotace: Udělalo se mě nějak blbě,asi budu zvracet

Na břehu řeky Svratky,
voní mi snad ještě léto.
Pojídám svoje vlastní zvratky.
A jak mi chutná! V době této.

To co jsem vyblil na talíř....
moji milý na mou věru,
nestálo to ani za nalezený halíř,
natož pak za špatnou pověru.

Bez mého nejlepšího vědomí,
co se včera tak hezky smálo.
Vyzvrátil jsem zbytky svědomí,
a nebylo toho málo!

Ze zbytky mé poslední vůle,
která mi teď hrozí hranou....
Vyšla mi ta zbylá půle,
jak se patří,druhou stranou.

V ústrety převalujíc kyselost pachuťe,
drážděna je žaludeční slinou.
Smrtka hýká:" hajdy na kutě
nebylo to tvoji vinou!"

Snad už v odpolední hodině,
Jak praví jedna z moudrých rozprav.
Zděděná je snad v každé rodině?
Čím jses zkazil, tím se taky naprav!!!
Autor barak 2, 18.10.2007
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Já Esther Ruth, jiljovský, Erion Fate
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to je... zajímavé=) dobré.

25.10.2007 21:17:00 | Já Esther Ruth

Velmi dobře napsáno.

18.10.2007 20:29:00 | jiljovský

Mnoo...zpočátku jsem čekala nechuťárnu, ale rozuzlení překvapilo.Výborné.

18.10.2007 19:53:00 | Ayla

Tak tohle mě fakty dostalo. Moc dobrý

18.10.2007 19:52:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí