Odrazka pro kotě...

Odrazka pro kotě...

Anotace: Luise...

V semaforu citů hopla červená
chlapům, co se řítí tam i zase zpět
tvý záda jsou zase na krev sedřená
prošly se ti po nich boty číslo pět...

Na páteři otisk pásku z pyramid
v duši trochu sladkobolnej cit
do kafe ti lila Láska kyanid
osídluje rudě zatím-prázdnej byt...

Kotě, dávej bacha, víš, že já to vím
nabiješ si tlamu o ostnatej plot
trny drátu asi stokrát znásobím
a vyjdou mi její krutý vzorky bot...

Milý kotě, kup si kousek provázku
pověsím ti na krk žlutou odrazku.
Autor Ayla, 18.10.2007
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: Angelon, prostějanek, Nias, Bíša, Žqáry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kouzelnej je ten konec..

20.10.2007 09:53:00 | Angelon

au... :(

19.10.2007 15:29:00 | prostějanek

Bude lépe...

18.10.2007 21:05:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí