Půlnoční víla

Půlnoční víla

Anotace: půlnoční víla...jak mě těší, že jsem se s ní setkal...face to face:)

Ulici pod okny zas halí tma,
vítr sem donáší ozvěny města.
Je zase večer a s ním i my dva,
malinko stejní i z jiného těsta.

Přes okno koukám se do noci ven,
vysoko na nebi vidím Tvou tvář.
Promnu si oči, je to snad sen?
Já nevím. snad."Kde mám svůj snář?"

Zavírám oči, ulehám na polštář,
kupředu žene mě obrovská síla,
za víčky spatřuji Tvou něžnou tvář,
Ty jsi mé zjevení, půlnoční víla.
Autor Davy_boy, 18.10.2007
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Pišák, okapovaroura, face to face
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

potěšení je i na mé straně:-)

02.11.2007 21:51:00 | face to face

Ano, to je šťeští někoho takového potkat..

19.10.2007 11:16:00 | Pišák

tos měl štěstí

18.10.2007 22:48:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí