Kiwi

Kiwi

Anotace: Seděl sem v hospodě a neměl sem co dělat...

Pro lásku boží
proč slzy hoří
ať žijou naše sny
pojďtme si užít skutečnosti
hledáme nové posloupnosti
Krásou sme živi
je lepší než kiwi
cizokrajné ovoce
poslouchá naše bezmoce
Končíme štěstím
bezelstným klestím.
Autor Sebastian_13, 28.05.2005
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí