Maluji...

Maluji...

Anotace: ...maluji díky Tobě...:)

Barevnou křídou maluji na chodník,
nožem si pohladím krvavé ucho,
jsem velký umělec,ne žádný podvodník,
víno je dopité, v ústech mám sucho.

Chodník jsem ozdobil barevným květem,
co to má znamenat, jestli kdo tuší...
dávno jsem smířený s tímhletím světem,
květ zmizí kdykoliv když v duši prší.

Pestrá je rozkvetlá zahrada duše,
Do dlaní moc bych si přál vánek chytit,
Amor zas vystřelil z čarovné kuše,
chci vidět navždy už sluníčko svítit.
Autor Davy_boy, 19.10.2007
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: face to face, Natálie T., Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

maluješ nádherně:-)

19.10.2007 12:48:00 | face to face

Maluj dál :-)

19.10.2007 11:14:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí