Když dítě stůně

Když dítě stůně

Anotace: Uzdrav se brzy...

Nemůžu spát,
chodím po bytě,
po parketách
hladkém pažitě.

Naslouchám napjatě Tvému dechu,
zubů skřípotu,
jdu Ti měřit teplotu.

Venku podzim,půlnoc vchází,
déšť do oken šňůry hází,
kočky za popelnicí a opilci na ulici.

Doufám, že Tě neprobudí,
i tak se člověk nenudí,
mrzí mě za Tebe těžká noc,
cokoliv snesla bych na pomoc.

K spánku se mi
zhoupla víčka,
nemáš už tak horká líčka,
budeš spát.

Po bytě dál
tiše nechodím,
na palubu spánku
se nalodím.
Ve spaní budu sprintovat,
oči za pár hodin otvírat.
Autor spare, 19.10.2007
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Monsignore, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemocné děti...to je nejhorší nemoc pro milující rodiče...horší než vlastní...

22.10.2007 15:33:00 | Monsignore

Takhle by se měly chovat ke svým dětem všechny matky!
Přeju nemocnému brzké uzdravení! ;-)

20.10.2007 12:34:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí