Služtička

Služtička

Anotace: Mladá dívka našla u svého pána jen zacházení jako s nejlevnější kurtizánou...

Vína v číši ubývá
Na služku šlechtic pokývá
Dívka doleje mu číší
Její dech je náhle tiší

Hosté už odešli pryč
K jejímu srdci nedostal klíč
Dívka se brání, nechce s ním
Doufá, že je to pánův šprým

Těžký dech, nestydaté ruce
Dívka dýchá zrychleně, prudce
Nechce stát se obětí
Pán nemá o lásce ponětí

Za několik okamžiků je konec
Služtička už nemá věnec
Pláče zhroucená postava
V duši doutná obava
Autor Santinan Black, 19.10.2007
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bohužel... Ale už si bohužel nepomůžou... ;-)

19.10.2007 23:08:00 | Bůchví...

Ach jo...

19.10.2007 20:57:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí