Stíny Zaklínače

Stíny Zaklínače

Anotace: Trochu moje osobní zpověď z webu na motivy Zaklínače, ale opravdu nemám duševní poruchu... :))

Zaklínačem je těžké být
Své sny a život nesmíš mít
Toulat se krajem, vraždit za žold
Falešným králům vzdávat hold

Nechtěla jsem být Zaklínačský Mistr
Nic jiného mi nezbylo, my sister
Je těžké nesmět milovat
Je těžké, že nikdo nesmí tě doopravdy znát

Jak s páskou na očích slepec jsi
Odměna i pohrdání čeká tě v každé vsi
Jsi jak prašivý pes, nikdo tě nemá rád
Jak kruté je na straně lidí stát
Autor Santinan Black, 19.10.2007
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Natálie T.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí