Noční

Noční

Anotace: když nemůžeme spát,,,,,,

Otevírám velkou knihu mého snění ,
když ji otevřu , každý sen se v příběh mění .
Když upoutá mě sen ,
chtěla bych snít ho každý den .

O čem mé sny jsou? :
“O lidech co spolu jdou ,
letícím draku
v nebi plném mraků .
Někdy plné nebezpečí ,
plné smíchu ,
plné řečí ,
jindy plné pohlazení ,
pro to vše mám ráda snění .

Však pozor dejte
a mému varování naslouchejte :
"Vždyť krásný sen se znenadání
v nejhorší noční můru mění " .

Když bojíte se zavřít oči ,
nechcete se ocitnout v noční můře moci ,
pak chci já vám připomenout,
že i život není sladký sen
a žijeme ho každý den.

Když nebojíme se žit
můžeme se i s noční můrou zápasit.
Tak pozvedněme meč a proklejem tu stvůru ,
sen opět krásný máme a o nic víc se nestaráme .
Autor Kamuniak, 28.05.2005
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí