Jak jí bylo, než ji našli

Jak jí bylo, než ji našli

Anotace: Zůstaly po ní dvě děti, škoda...

,,Na dně moře bez vody,
vyčerpaná u pramene,
žiju jen dílem náhody,
kapku života omezeně.

Nešťastná křičím,
šťastná vzlykám,
špatně se líčím,
jít chci nikam.

Šaty svoje v prachu peru,
vařím z odpadků,
hovím si v maléru,
patřím na skládku.

Na chodníku skvrna,
flek na kabátě,
nejhoršího zrna,
balancuju na blátě.

Šílená bolest zubů,
chybějící dech,
působím jako voodoo,
jsem želva na zádech.

Bezmezně nepotřebná,
trpěná okolím,
ne člověk ani žena,
zabij mě – čímkoli.“

Nakonec to udělala sama.
Divíte se ?
Nic jí přece nechybělo...
Myslela,
že ani ona nebude chybět...
Mýlila se.
Autor spare, 20.10.2007
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Monsignore, cevert, Psavec, Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

22.10.2007 15:36:00 | Monsignore

jak pravdivé, teď su celkem na dně a hle, zjistil sem, že o mne přece někdo stojí...líbí tipááááček

22.10.2007 13:22:00 | cevert

Když se utrhne nejmenší část i toho největšího orloje na světě, přestane pro nás v jediném okamžiku ukazovat náš pomíjivý čas...

20.10.2007 12:40:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí