Jednou.......

Jednou.......

Anotace: o lásce, touze co se nevyplnily..

Jednou v létě potkala jsem touhu
Ale má mysl jí nasadila čmouhu
Poznala jsem muže
A chtěla mu říct
– nuže, o budoucnost se nestarejme …
kdyby mysl nebyla,
touha by nás zabila

Potkala jsem odloučení,
nad něj ve vztahu není
Začalo být delší
A touha byla menší
Pochopení mysli mé
A vysvětlení upřímné

Potkala jsem strach,
který chtěl být vrah
a z touhy by byl krach

Vražda čin je zbabělý
A proto byl muž bdělý
Chtěl zachránit to křehké,
Což nebylo příliš lehké

Míjela jsem obavy z neoboustranné lásky
A chtěla hladit jenom
jeho hnědé vlásky.
Obavy mě dostihly a já chci potkat radu
Která by mi pomohla nevykonat zradu

Chci dojít k svému cíli,
Ale musím ještě míli.
Ujít ji bude trvat pár dní
Zatím napadne listí podzimní.

Buď nechám cíl jinému dobrodruhu,
Kterému by to vše bylo k duhu.
Nebo půjdu k němu
a získám tím pro svůj život velkou změnu.

Vše chce čas, i když ho bylo už dosti
O to více je pak radosti .
Autor Janka Aura, 20.10.2007
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsáno, přečetla jsem si pár pár tvých dílek a musim říct že je to docela čtivé ráda si zase brzo něco od tebe přečtu jen tak dál:)

11.12.2007 17:27:00 | pohodářka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí