Bylo a není

Bylo a není

Anotace: Takovy pokus o text???? posudte sami....

Už zase sedíš tu takhle bez víry
A dobré víly se ti znova ukryly
Přes slzy nevidíš svou cestu dlouhou
Život stal se ti jen pouhou touhou

Bylo léto teď už není
Byla zima bez prodlení
Bylo to tak jak to mělo být
Byly slzy potok slaný
Rozvodněné tváře panny
Panny čisté jako bílý sníh

Už zase fňukáš tu jak malý dítě
A víš že nikdo nevidí tě
Budeš tu sedět a čekat stále
Čekat a čekat na svého krále

Bylo léto teď už není
Byla zima bez prodlení
Bylo to tak jak to mělo být
Byly slzy potok slaný
Rozvodněné tváře panny
Panny čisté jako bílý sníh
Autor UNDEAD, 20.10.2007
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Já Esther Ruth, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... na krále se nečeká, o něj se bojuje ...

23.12.2007 19:32:00 | Joseline

text jakože k písni? možná by tomu více slušelo, kdyby to zůstalo na papíře... víš jak to myslím. ovšem co já vím... tak nějak celkem nic.

05.12.2007 20:10:00 | Já Esther Ruth

:;)

20.10.2007 20:32:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí