pojď se mnou

pojď se mnou

Anotace: takové moje spontánní dílo

Je černá ztichlá krajina a modrý oceán,
má láska již vše objímá, celý světa lán.
Jsou tenká křídla motýlí a ztichlá letní rána,
ta bezbrannost až zabíjí, když je duše nahlodána.
Pojď se mou k jezeru, kam víly chodí pít,
než rozední se v šeru my budem nad ním bdít.
Tam, kde je moře hluboké, kde dálky půvab ztrácí,
se splní touhy odvěké, tam rány nekrvácí.
Pojď plouti se mou dál a dál až na konec všech dnů,
jsme vítr který pouští vál, jsme esencí všech snů.
Autor Hor, 20.10.2007
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí