Netečnost

Netečnost

Anotace: Však tušíš, o čem to je...

Pod vyrytou vráskou,
ze zjizvených tužeb,
srdce zklamané láskou,
tíhou zničený hřbet,
zlámaná laťka,
v soukolí života,
která přes všechen prach,
otáčí se dál.

Tisíce nadějí,
lhostejně pohřbených,
slova jenž nehřejí,
horečka posedlých,
a jen temnota řve,
svou tichou samotou,
a cesta, bezcitně,
ubíhá dál.
Autor Demedalex, 20.10.2007
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: Koskenkorva, Severka, desela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí