Ty...

Ty...

Anotace: No comment...

Silnicí pustou kráčím,
mysl znavenou něčím trápím,
možná že něco ztrácím!
Když lásky jsem se ptala,
tak svobodu jsem si přála.
Neměj prosím slzy v očích
vždyť láska je povolený hřích!
Jsi světlem mých tmavých dnů
jsi králem mých snů.
Jsi krásný jako...
ale proč to neříct rovnou...
vždyť na světě není tak krásné slovo
se kterým bych tě mohla srovnávat!!!
Snad jenom láska
co proudí mi v žilách.
Snad jenom láska
co vyústí ve vášeň nebo bolest!
Snad jenom láska
je tím pravým slovem.
Od té doby co tě znám
tak strašně ráda usínám.
Je to čas,
kdy zdá se mi,
že nastal ráj na zemi!!!
Autor Pájík, 29.05.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí