Ubráníš se?

Ubráníš se?

Anotace: ...věřím, že má smysl věřit...

Jsi malé tříbarevné kotě,
poprvé otevřeš za(s)lepená očka,
začínáš přemýšlet o životě,
brzy budeš velká silná kočka.

Zjistíš, že k dobrému poznání okolí,
musíš se pohodlí košíku vzdát,
co to jen kočičí nožičky dovolí,
přes okraj košíku pomůžu rád.

Jsi malá rozkvetlá pampeliška,
uprostřed palouku, plná života,
cítíš se štvaná jak na honu liška,
znáš svého střelce, trápí Tě samota.

Věřím, že jednou přijde ten den,
vzepřeš se zlému a dlouhému snu,
nemohu poradit, sleduji jen,
jestli se ubráníš a utečeš mu.
Autor Davy_boy, 21.10.2007
Přečteno 384x
Tipy 5
Poslední tipující: Erion Fate, okapovaroura, face to face
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výhoda snu je, že se z něj můžeš probudit,...občas tedy i nevýhoda...nádherná, tahle se mi opravdu moc líbí:-)

19.11.2007 18:04:00 | face to face

Tak tohle se mi opravdu moc líbí, smekám

24.10.2007 21:24:00 | Erion Fate

věř dokud není to lež

21.10.2007 22:06:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí