Svítání

Svítání

Anotace: přichází můza

Přichází nové rozednění
my pod silou zapomnění
chceme lítat jako ptáci
nechodit pozpátku nejsme raci
pozorovat svítání
cítit nové poznání
chci poznat nové věci
od toho sem na světě přeci
Autor Sebastian_13, 29.05.2005
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí