asfsgbgnh

asfsgbgnh

Anotace: ydhdghnjyhuj

Protestní demonstrace.
Srocení omámených jitrnic.
Shluk ničeho,
co vytáhl do ulic.

Presentace svého obsahu.
Vlajky a hesla.
Stejně jde jen o to,
kdo se chopí vesla.

V namačkání, sprostá hrouda
trpí a smrdí.
Zahřívá se, řídně do kalu.

Však není se co divit:
tolik tuhých šišek,
v teplé jímce pospolu!

My zřeli v čiré kontemplaci,
že podstoupit musíte
lázeň pumovou,
neb jen ona skutkem stmelí
lidskou holotu.
Všechny v jedno tělo.
Všekašitou jednotu!
Autor pigeon, 21.10.2007
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: Elena Suchomel, shaamot
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Demonstrace individualit,
to nevěstí nic dobrého,
vždyť i Hitler, Stalin
uznávali jen jednoho.
Všechny nás tam jednou šoupnou,
hnít budeme pospolu,
teď však bude lepší s kamarády
navštěvovat hospodu.

21.10.2007 21:46:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí