Nechápu

Nechápu

Anotace: Nevím, co se stalo. Je konec a ty jsi mi to ani neřekla...

Pamatuji si to, jakoby to bylo včera,
přišla jsem za Tebou a ty jsi brečela.
Nikdy předtím jsme spolu nemluvili,
přesto jsme si teď důvěřovali.
Ta chvíle nám změnila život.

Byly jsem spolu den co den,
pak nás ale rozdělil tvůj sen.
Přesto jsme si stále psali,
ale nebylo to ono, nebyli jsme sami.
Nadobro jsem Tě ztratila.

Díky tobě jsem poznala pro co žít,
díky tobě jsem poznala co je to pít.
Díky tobě jsem poznala spoustu nových lidí,
díky tobě jsem poznala, že za kraviny se platí.
Jen v tobě jsem našla pochopení.

Slíbily jsme si že nás nikdo nerozdělí,
slíbily jsme si, že na ničem nebudem závislí.
Slíbily jsme si, že spolu zůstanem navždy,
slíbily jsme si, že pomůžem si pokaždý.
Nedodržela jsi to.

Vím, že všechno jedou končí,
vím, že se kolem tebe víc lidí točí.
Ale nevzpomínáš si jak nám bylo hezky?
nevzpomínáš si jak jsme vše překonaly i když to bylo těžký?
Nejspíš jsi už zapomněla,
a mě ze svého života vynechala.
Autor Terez..., 21.10.2007
Přečteno 452x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí