Podzímně zimní

Podzímně zimní

Anotace: .,.,.,

Na barevném koberci...
javorového listí,
uvázla, (snad je první)
sněhová vločka...
celou noc poklidně spala
tak nevinná a něžná
křišťálová, blyštící se ve světle,
vysokých dam,
pouličních lamp...

Však to ráno, rozhlédla se
a zjistila že samotná tu je,
lítost zachvátila její srdce...
její slzy rozpouštěly chladné tělo
a ty spalující plameny
její tělo hoří jako na hranici...
nedá se vydržeti více
to ten kat,
schovávající se za rouškou života
slunce
to on
její mladé tělo zmučil,
až rozplynula se v slzu
stékající
po smutném javorovém listí.
Autor Markéta G., 22.10.2007
Přečteno 386x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, stmivani.na.lepsi.casy, Ksíkos
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá...*:)

25.05.2010 09:56:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí