nahota listí

nahota listí

Anotace: jen tak

jako klaun má pusu od ucha k uchu,
jako žárovka svítí.
co se děje ptám se.
a on že je podzim,
a že se mi na vlasy lepí listí.

že je krásný, když
najednou
zcela neočekávaně
vysvitne sluníčko.
že je senzační
když stromy
jsou stejně
nahé
jako my tolikrát.

že když obalujeme se listím
nic nám nechybí.
už tolikrát.
Autor desela, 22.10.2007
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: Hesiona-Essylt, Jiparo, Bíša, losberundos
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

22.10.2007 23:13:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí