Řetízky

Řetízky

Anotace: nejsou jen na parádu

Mám na krku tři řetízky
jsou to tři generace
unést je dá někdy dost práce.

První je od dětí,
druhý od manžela,
třetí po mamince,
když umřela.

Je to tíha i krása
na svém krku je nést,
to zrovna po jaké jdu z cest.

Jednou je láska,
druhou strach z nemoci
tou třetí cestou se dostávám
ke konci.
Autor takova, 30.05.2005
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí