Spona

Spona

Anotace: Stojím před zrcadlem a češu se....je mi to známé a přece tak jiné

Spona do vlasů,
co každé ráno lapá mé vlasy do dechberoucího sevření

Možná tam v ní i umírají..
dlouho se dusí a čekají
až z nich sundám tu věc
co je tak nepříjemně a automaticky škrtí
jakoby to měla v popisu práce

Někteří neodolají touze po svobodě
a svezou se mi po zádech
(s vidinou lepšího odrazu v zrcadle)
Pak leží na studené podleza a pláčou

A já jim už nepomůžu

Hned po ránu a já spáchám vraždu kouska samy sebe
Autor Zápěstí, 22.10.2007
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl, Sima
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to nádherně jemnocitné. Jak mě to přimělo zauvažovat nad tím vším

24.10.2007 08:40:00 | Petbab

...,a řeklo by se obyčejná spona...

22.10.2007 20:56:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí