Nenarozené

Nenarozené

Anotace: Myslím, že název mluví za vše... Opět jsem četla něco, co mě hodilo do nálady/nenálady a napsala jsem toto... V kategorii život, protože i toto je bohužel jeho součástí...

Nocí se nese dívčí pláč,
to nejdražší teď už není.
To, co cenila si tolik,
dnes změnilo se v zapomění.

Za dveřmi, které oddělují,
dívku od okolního světa,
stojí chlapce, který není,
ta opora, ta pevná meta.

Tichý nářek značí bolest,
kterou v srdci bude nést.
Nic nezmění ta skutečnost,
že časem zase štěstí bude kvést.

Temná noc a jenom splín,
naplňuje lidská srdce.
Zlá moc a jedu dým
žít budem jen nakrátce.

Nocí se nese dívčí pláč,
co mohlo být již tu není.
Myslíš, že její touhu znáš,
však upadneš též v zapomení.

Pláče,
její lůno prázdnem v šoku sevřené.
Pláče,
a její oči, smutkem dávno zavřené.

Chlapec ve vedlejší síni
tu zprávu zlou ještě neví.
Co, až přijde, co se změní,
život přešel, láska není.
Autor Mania Dardeville, 22.10.2007
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Venessa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no....rozporuplné...pěkné*.*

22.10.2007 21:51:00 | Venessa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí