Hrob

Hrob

Anotace: někdy sa tak cítím :-)

Ležím tu a cítím studenou hlínu,
kde to vlastně jsem, jsem tu sám beze stínu,
beze slunce, jenom ve tmě,
kde to vlastně jsem, kdo mi řekne,
nevím kde jsem, je tu tma a myslím, že nejsem to ani já,
cítím tu chlad, jako bych do nějaké díry spad,
sáhnu doprava, sáhnu doleva a je tu všechno ze dřeva,
nevím kde jsem, jen koukám a doufám, že je to jen sen,
jsem trochu v šoku a cítím,
že tepla těla mám jen trochu,
myslím že nejsem ani ve vlastním domě
a něco mi říká, jako bych byl spíše v hrobě,
asi je to pravda, asi je to můj hrob - ne jen stěny,
ze dřeva je i strop...
Autor drevenymuzik, 22.10.2007
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí