Zrada

Zrada

Anotace: někdy je smrt vysvobozením

Ty jediná jsi věděla
jak mi nejvíc ublížit.
Ty jediná jsi věděla
jak mě nejvíc ponížit.
Ty jediná jsi věděla
jak využít lásku mou.
Ty jediná jsi věděla
jak zabít duši mou.
Ty jediná jsi věděla
že ti patří srdce mé.
Ty jediná jsi mě zradila
zničila křídla lásky té.
V sobě držím smutek,hněv,
zradu a chuť po pomstě.
Stále si pro mě jediný květ,
ale já neřeknu miluji tě.
Teď stojím na vrchu skal
a i přes svůj pláč a žal
nemůžu myslet na jinou.
A tak s touto vidinou,
že má láska byla zklamáním,
že tvůj hlas chutnal uším mým,
já skáču a vidím obraz tvůj.
A s ním končí život můj.
Autor Niccolo, 22.10.2007
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Demotivovná Dezorientace, Lecco
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí