dušičková

dušičková

Anotace: co dodat, dušičkový dílko..

-

vzdálenost

mezi šustením listí zavátého pod vrata

a první zrnkem rzi na klice

od pocitu trouchnivějícího dřeva pod prsty

k ozvěně vracející k uším netečně

snad s trochou škodolibosti

ukapávání kroků po nachlazené chodbě

vzdálenost

mezi dotykem ruky na vlasech a umělou chryzantémou

od chvíle dávno prožité

jejíž stopa, zavátá a překrytá, vychladla

ale nezmizela

k prostému – Vzpomínáme

je přikrčena prosvítajíc skrze červený plastový kryt proti větru

těsně se přimykajíc ke knotu

-
Autor kokeš od pana krbce, 22.10.2007
Přečteno 391x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Winnacott, maena, Rayzz, Blázen? =), Karmínka, prostě Zuzana, Marfuša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako bych u toho byl... líbí... moc...

27.02.2008 13:11:00 | Blázen? =)

Atmosféra báječná. Hlubší význam se vynoří až po několikerém čtení. Pěkná

30.10.2007 08:11:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí