Vzpomínáš..?

Vzpomínáš..?

Anotace: Nevím, jestli je to zrovna o životě, ale vzpomínání k životu patří, ne?

Vzpomínky
jsou jako dotek motýlí
a umožňují na chvíli
vrátit se zpátky
do pohádky

Vzpomínáš?
Na chvíle společné
na hádky zbytečné
na věty nevyřčené
na city utajené...

Vzpomínky
jsou jako život dvojí
a tak se špatně hojí
jak těžká rána
rozřezaná

Vzpomínáš?
Na lásky mámivé
na lidi bláznivé
na slzy stoleté
na růže prokleté...

Vzpomínky
jsou jako vánek jarní
a náš čas marní
vzpomínání věčné
nekonečné

Vzpomínáš?
Na knihy nedočtené
na květy poničené
na polibky omylné
na světy rozdílné...

Vzpomínky
jsou jako balzám hojivý
a když tě oživí
věcí se stanou
neprodejnou

Vzpomínáš..?
Autor kitty24, 23.10.2007
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: blue, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

napasnaná tak normálně a přitom tak pěkně :)
hladila mě při čtení, díky

31.01.2008 02:02:00 | blue

Velmi pěkná báseň...

23.10.2007 09:28:00 | Bíša

Vzpomínám ... hezké

23.10.2007 08:09:00 | juddy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí