Nebudu v cestě stát

Nebudu v cestě stát

Anotace: rozloučeni?

Bojím se lásky bojím,
však stejně toužím po ní.
Chtěla jsem být zase se Scarym,
darovat mu odpuštěni.
Ale vidím, že to nemá cenu,
raději postavíme mezi námi stěnu…
To kamarádství ještě platí?
Nebo se ta stěna vyplatí?
Nehněvám se, že jsi mi srdce polámal
a že jsi mi celou dobu klamal.
Jsem jen zklamána
a připadám si strašně opuštěná.
Chtěla bych s tebou šťastná být,
ale nejsem na světě jediná
A tak ti nebudu v cestě stát,
když chceš jinou milovat :/
Autor narcisie, 30.05.2005
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hih, po tak dlouhé době se koukám na komentář a tak jen chci říct, že ho stále milují :-)

13.03.2008 00:13:00 | narcisie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí