Pondělí 22.10.

Pondělí 22.10.

Anotace: .. ale já opravdu ráda studuji, jen prostě někdy to prudí ;-) (Zveršováno při nudných hodinách)

I.
Venku zima a Papouch,
je zas studenej jak rampouch,
chce se mi z toho zvracet,
už se sem nechci nikdy vracet,
chce, aby jsme mluvili,
myšlenky v hlavě lovili,
ale já mu na to se*u,
sbalím se a čáru beru.

Ale sedím tu stejně jako ta pecka,
moudrost z hlavy utíká mi všecka!

II.
Pospíšilová zas káže,
moudrosti na nás háže,
avšak polovina už odpadla,
neposkytla nám správná madla.
Čeho se pak člověk držet má,
když nálada není vzletná?
Rozumím jí každé slovo páté,
já vím, nic mi není svaté.

III.
Do vědárny spěchám,
volno vzít si nechám,
raději kafe bych si v teple dala,
než abych básně z hlavy znala,
ale to nejde, je to tak,
studium mi naplnilo vak.
A pak zase tak škola,
kde dělaj ze mě vola.

Achjooooo :-)
Autor Erion Fate, 23.10.2007
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, symphonicsoul, blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí